Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2008


Μια ζωη χαθηκε αδικα ...O 15χρονος Αλεξανδρος Γρηγοροπουλος εκτελεστηκε εν ψυχρω απο αστυνομικο, ο οποιος δηλωσε οτι ηταν σε αμυνα ενω δεν απειλουταν βεβαια!Και πως γινεται αυτο λοιπον? Απειλουταν απο ενα 15χρονο αγορι οπλισμενο με ονειρα? Ενα αγόρι ,που ηθελε να δειξει οτι εχει αναστημα και να παει για 5 λεπτα κοντρα στο κατεστημενο ..? Μπατσε που σήκωσες το αυθαιρετα οπλισμενο χέρι σου και το ίδιο αυθαίρετα πυροβόλησες, κοίτα τι γινεται γύρω! Ομαδες αναρχικων τα κάνουν γυαλια καρφια ,δεν αφηνουν τπτ στο περασμα τους .
Καταλαβαινω την οργη τους.Κι γω εκνευριστηκα που ο κολομπατσος σκοτωσε για να πουλήσει τζάμπα μαγκιά τον "αντιεξουσιαστή παιδί" , αλλα δεν πηρα το καδρονι και δεν εκαψα το περιπτερο η το καταστημα που σε καποιον μεροκαματιαρη πιθανα ανηκει
...Ειναι δουλεια σου να σκοτωνεις αθώους ? Η δουλεια σου η δουλεια του δεν ειναι να δολοφονείς εν ψυχρό αθωους αλλά να μαζεψεις τους αναρχικους να μην καταστεφουν τις ξενες περιουσιες .
Αποτελεσμα? Ο απλος κοσμακης να εχει διφορουμενα αισθηματα.Το πρωτο συναισθημα ειναι μισος για τον αστυνομικο που δολοφονησε το αγορι και οργη για τους αναρχικους που αφηνουν καμενη γη στο περασμα τους και τους καινε τις περιουσιες τους ...

Αυτη τη στιγμη η αστυνομια ειναι αμετοχη.καιειναι αμετοχη γιατι θελει να δειξει οτι οι αναρχικοι ειναι οι μόνοι κακοι.Και μπαινει το ερωτημα :πως μετραται ενα εγκλημα ...η δολοφονια ή η καταστροφη δημοσιας και ιδιωτικης περιουσιας!

Πρεπει να τιμωρηθει ο συγκεκριμένος μπατσος, ο πιο εμοειρος συναδελφός του που τον συνοδευε και δεν τον απέτρεψε καθώς και ολοι οι ηθικοι αυτουργοί.!

....και φυσικα πρεπει να λαβουμε και μεις σαν φοιτητες μερος σε μια ειρηνικη πορεια για να δειξουμε οτι ειμαστε εναντια σε καθε μορφη βιας ...

Η ελληνικη αστυνομια στις χειροτερες μερες της! Ο νταης σκοτωσε μαθητη ο οποιος ειχε βγει να πιει μπυρα πιθανα ...ηταν το λαθος ατομο σε λαθος χρονο! Πολλοι ειπαν οτι δεν επρεπε να ειναι εξω/Τι λετε ?Ειστε καλα? Τι τρομοκρατια ειναι αυτη σε τι χωρα ζουμε να κατηγορουμαστε ως υποπτοι επειδη βγαινουμε σε συγκεκριμενα μερη ...να μην βγαινουμε καθολου ?Μηπως τα 30ατομα πρεπει να ζητησουν συγνωμη απο το μπατσο? ...
Τι θα πει αυτος ο μπατσος στην τραγικη φιγουρα της μανας 'ο γιος σου μωρη με κοροιδεψε μου εβγαλε τη γλωσσα εσπασε και το μπουκαλι της μπυρας και γεμισαν οι αρβυλες μου μπυρα και η γυναικα μου γκρινιαζει και γιατι βαρεθηκε να πλενει ...ετσι και γω αναγκαστηκα να τον σκοτωσω..' ή θα της πει ερχοντουσαν κατα πανω μου αφου ειμαι μαλακας και βγηκα με αλλο ενα συναδελφο μου να κουμανταρουμε 30 οργισμενα νιατα και φοβηθηκα και τραβηξα το οπλο?
Μπατσε να δουμε τι δικαιολογια θα βρεις να πεις! κατα λαθως σκοπευσα?
...θα μας τρελλανεις εντελως ...! Στην εχουν στημενη στη γωνια αυτο ετσι δεν πρεπει να περασει ...μαζευτηκαν πολλα ..εχουμε πολλα ραμματα για τη γουνα και τη δικη σου και των ομοιων σου.
Τα μεμονομενα περιστατικα επαψαν να ειναι μεμονομενα.Με χουντικη νοοτροπια και με συνδρομα εξουσιας ατομα υπαρχουν στην αστυνομια μας για να μας προστατευουν?? ..Φοβαμαστε την ατυνομια χωρις να υπαρχει λογος! Δεν εχουμε τπτ να κρυψουμε! Φοβομαστε τους ψυχοπαθεις μπαστους και μπασκινες ..!

Οι υπευθυνοι πολιτικοι ή μη ας αναλαβουν επιτελους τις ευθυνες τους !

Ολα εχουν καποια ορια ας ειναι ο μικρος Αλεξανδρος το οριο .
Τελος εδω .

Καλο ταξιδι Αλεξανδρε .....

0 Responses to "ντροπη και αισχος στην Ελλαδα του 2008"

Δημοσίευση σχολίου

Giolanda~:) © 2008 | Jackbook | Wordpress Themed | Distributed by Deluxe Templates